EMMA BORG

GÅRDAGEN

Publicerad 2014-10-31 09:11:40 i i mitt huvud,


Igår var jag på sjukan i Östersund hela förmiddagen. Åkte och fikade med bästa Sanna då jag blev klar och sedan hem till färjsundet där jag bara tog det lugnt och myste. Jag orkade verkligen inte blogga igår eftersom jag var så trött och hade så ont sen jag var på sjukhuset. Men nu känner jag mig lite mer piggare och ska försöka få nånting gjort idag! 

GLOSSYBOX

Publicerad 2014-10-29 22:44:22 i i mitt huvud,


Idag kom min efterlängtade glossybox! Blev riktigt nöjd med de produkter som man fick till också, även diggar jag denna låda allt kom i också! Älskar färgerna. 

Idag har jag sammanstrålat med vänner, bland annat en som det var riktigt länge sen jag umgicks med (känns det som) fast jag vet att både hon och jag nyss sågs.  I alla fall så hann vi prata om allt mellan himmel och jord, såklart så hann samtalen spåra när vi pratade med varandra. Men det spårade riktigt då jag tillslut säger "vi föräldrar tycker bäst om.." Kom sen på mig vad det va jag sa..haha.. 

NOVEMBERLOV

Publicerad 2014-10-26 09:08:38 i i mitt huvud,


Jag har gått på novemberlov nu, vilket är otroligt skönt då jag har gjort bort 99% av allt plugg som jag hade innan jag gick på lov. Har nu bara lite smått som jag kan göra ifall jag verkligen får nada att göra. Men det lär ju aldrig hända! Jag har nämligen både en sjukt bra serie som jag följer (Desperate Housewives såklart) och sista boken i trilogin 50 nyanser av honom. Så det är det enda jag ska göra på lovet, givetvis träna och vara med mina fina vänner, familj och släkt. Sen på tisdag och torsdag ska jag iväg, tyvärr bara över dagen men ska ändå bli skönt att göra något. 

Om

Min profilbild

emma

18 år i norrland. jag älskar mat.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela