EMMA BORG

10 saker om mig.

Publicerad 2014-11-16 17:12:27 i i mitt huvud,

1. Jag är ständigt stressad. Mer eller mindre, kan bero på att jag alltid har eller vill göra något. Har jag absolut ingenting att göra så skapar jag det. Men en sak är säker, jag älskar att vara lite stressad i alla fall. Det är då man får saker gjorda. 
 
2. Jag älskar att plugga, för då känner jag mig smart. Dock bara om det går bra att plugga.. Annars hatar jag det. 
 
3. Ständigt huvudvärk, samma sak här. Jag har det mer eller mindre varje dag. Haft det sen jag började skolan (kan det bero på stressen?? mja, kan säkerligen bero på det) har varit till läkaren och fick lite medicin. Dock ingenting som hjälper mot spänningshuvudvärken. 
 
4. Jag är en periodare. Vissa dagar kollar jag serie, andra dagen läser jag bok eller tränar som en OS-GULD-MEDALJÖR-I-DEN-JOBBIGASTE-SPORTEN-EVER. 
 
5. Jag köpte min alldeles egna bil!! Volvo V40 :)))) går som ett lyse (och billigt)
 
6. Den personen jag hatar och älskar mest är såklart min bror. Kan inte fatta hur många gånger jag önskat mamma och pappa kunde ha adopterat bort han eller att de skulle ha fixat fler av han ♥
 
7. Ja älskar att vara tid till saker. Finns ingen bättre känsla än att vara 20 minuter före till en träning/jobb eller skola. Lite sjukt att jag väljer att kliva upp tidigt och lägga mig tidigt (älskar nämligen att sova) så jag kan kliva upp tidigt och vara tidig på skolan. 
 
8. Jag läser många olika bloggar. Läser faktiskt inte de största bloggarna som finns, utan mer mina vänner och andra tjejer härifrån. För att se hur de har lyckats med livet och deras syn på olika saker. Det får mig själv att se saker från olika perspektiv. Men mina favorit bloggerskor utöver Strömsunds-folket är Isabelle Strömberg och en tjej som är hockeyfru vid namn Helen. 
 
9. Jag har ingen aning om vad jag ska göra med mitt liv, vad jag vill göra eller vart jag vill bo. Jag är ingen bucket-list människa, jag har aldrig skrivit en eller tänkt "detta vill jag göra innan jag dör" eller jo, någon liten sak har jag säkert tänkt på. Men det jag siktar på innan jag dör är att ha ett bra liv som får mig och andra lyckliga, så jag kan se bak på tiden då jag är gammal och tänka "jag har haft ett bra liv". Det är nog det enda jag vill åstadkomma med mitt liv, sen spelar det ingen roll om jag har hoppat bungyjump, träffat Justin Bieber eller bestigit något berg. Har jag gjort det, så har jag. 
 
10. ↑ trots att jag inte vet vad jag vill göra så längtar jag så fruktansvärt tills jag tar studenten. Jag vet att det kommer komma sjukt mycket ansvar och krav på en då. Men det ser jag fram emot, sen så ska jag givetvis njuta av detta sista år på gymnasiet. För det kommer bli/är sjukt roligt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

emma

18 år i norrland. jag älskar mat.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela