EMMA BORG

Kärnan

Publicerad 2014-11-30 22:11:29 i , Jämtlands Lucia 2014,

Idag var vi kandidaterna som sagt på Kärnan i Östersund. Vi lussade på båda planen i gallerian, vilket var riktigt roligt och mysigt! Kom även fram en gubbe (eller äldre man i alla fall, svårt att avgöra ålder på han..) och ville ta idol-bilder med oss. För han gillade våran stil! Haha, så roligt när han ville ta bild för då ville han stå i mitten av gänget och han var hur glad som helst. Sånt för en själv att skratta lite extra inombords också, för man hade inte direkt räknat med att någon äldre ville ta bild med oss..


Första bilden är mammas och andra bilden snodde jag av Emilia, kandidat nummer 7. 

Söndag

Publicerad 2014-11-30 09:34:18 i , Jämtlands Lucia 2014,


Ligger fortfarande i sängen och myser.. Är fortfarande i stan för vi Lucior ska lussa kl 3 på Kärnan, kändes så drygt att åka hem igår kväll för att sedan åka in idag. Bättre att slappa hela dagen innan vi ska lussa. Kan då även ta det lugnt och försöka få någon ordning på håret mitt.. Somnade fixad och vaknade med världens risbo till hår.. Så det kommer att ta lång tid ;-)

Första lussedagen!

Publicerad 2014-11-29 20:38:54 i , Jämtlands Lucia 2014,
Brunflo Julmarknad, Åsarnas Skicenter har vi Jämtlands Lucior varit iväg på! Dagen gick på så vis riktigt fort och jag har haft riktigt roligt med de andra 5 tjejerna. Dock var det en kandidat som inte kunde vara med idag.. Tråkigt, men så blir det ibland..

När vi inte har utsett någon Lucia ännu så har alla rosa klänningar, lika strumpbyxor, jackor  med mera. Lite somrigt men riktigt gulligt! Dock hade vi på oss "lucia linnena" på oss i Åsarna då vi lussade lite extra för dom :-) 

Om

Min profilbild

emma

18 år i norrland. jag älskar mat.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela