EMMA BORG

TORSDAG. SNART HELG!

Publicerad 2014-01-30 15:56:44 i i mitt huvud,

Idag är det torsdag, fast jag har haft fredag sen i tisdag. Så denna vecka har varit fruktansvärt dryg, lång och bara allmänt jobbig. Men som sagt i morgon är det i alla fall den efterlängtade fredagen. Idag gick jag även ut och åt lunch med min mormor, sedan gick vi och spanade in rean på Helen's. Köpte en supersnygg och mysig stickad tröja! Är helt kär i färgerna. 
Just nu: målar naglarna och pluggar matte och snart ska jag byta till andra ämnen som jag måste göra klart.. 

Det här är nagellacket som jag målar med nu, färgen är 110 och heter Millshake. Super snygg färg! Tråkigt bara att jag måste måla så många lager för att få den nyans som jag vill ha. Sedan sitter aldrig nagellack särskilt länge på mina naglar då jag alltid gör en massa med mina händer så det skrapas bort.. 

JÄTTEBRA SKRIVIT!

Publicerad 2014-01-28 21:33:11 i i mitt huvud,

http://www.smp.se/nyheter/lobbyn/ar-ett-a-vart-min-halsa(4122303).gm#.UuZwhCOPQYE.facebook

Kolla gärna in denna länk, en elev har skrivit om det nya skolsystemet och hur det påverkar oss. Tycker verkligen att ni ska läsa detta, så ni får inblick att det nya skolsystemet inte är så jätte bra. Inte för mig i alla fall och jag har hört många som är tveksam till det! Allt blev bara så knäppt när vi som gått på det gamla skolsystemet fick börja tvärt på det nya istället för att börja "nerifrån" med det nya. 

Om

Min profilbild

emma

18 år i norrland. jag älskar mat.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela