EMMA BORG

DENNA HELG

Publicerad 2014-08-31 11:15:31 i i mitt huvud,

Jag har haft en jätterolih helg, tillsammans med fina vänner och även nya vänner. I fredags firade vi dom bästa tvillingarnas 18 årsdag. Stort grattis i efterskott tjejer, ni är bäst. Hela lördagen bestod av OTH och skräpmat. Sedan igårkväll myste vi på och gled runt bara. 
Men.. Förkylningen sitter fortfarande i, vilket har varit det enda negativa denna helg. 


HOME

Publicerad 2014-08-27 19:24:02 i i mitt huvud,


Idag blev jag hemma, försöker friskna till. Fick världens förkylning då jag kom hem från turkiet. Så idag har jag bara tagit det lugnt och försökt återhämtat mig, det har väl inte gått så bra. Känner mig inte bättre på en skala. Men imorgon måste jag må bra, 1000 saker att ta hand om innan helgen. Och förhoppningsvis går allt bra. 

TURKIET 2K14

Publicerad 2014-08-26 17:58:20 i i mitt huvud,

 
 
 
 
Alltså, jag vet knappt vart jag ska börja? Jag har lärt känna så många nya fantastiska personer, 4 grabbar från småland. Flera stycken från glenn-staden (göteborgare verkar ha något för turkiet) samt träffade jag på några andra strömsunds-bor.
 
Vi dansade alla kvällar på golvet, på baren och vissa även i baren. Mycket skratt och flumm, shopping och båtresa (dock åksjuk 4 av 6 h på havet. men inga sura miner för det!) Tyvärr blev det lite solning, det var ändra för varmt för att sola (enligt oss norrlänningar då) eller så sov vi väldigt mycket inomhus, där det fanns ac och kallt vatten. Men lite färg har man trots allt fått!
 
Jag skulle vilja skriva ALLT om denna resa. Men jag låter bilderna tala för sig, trots att det mesta av bilderna är från snapchat. Därav kvaliten. Som sagt, jag har haft en riktigt bra resa som jag är nöjd med och det är så svårt att beskriva. Så just nu hostar jag sönder mina egna lungor,snorar ner allt och alla men är ändå riktigt glad. 
 
Detta ska verkligen göras om.

Om

Min profilbild

emma

18 år i norrland. jag älskar mat.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela