EMMA BORG

FINALLY WEEKEND.

Publicerad 2013-05-31 23:54:43 i i mitt huvud,

Nu är det äntligen helg, det alla längtar,räknar ner till och önskar att det var. Men helt ärligt så längtar jag tills veckan börjar och veckan efter det. För sedan har jag sommarlov. Mitt första sommarlov på gymnasiet. Sjukt. Lilla, lilla Emma. Men alla blir vi gamla någon gång, alla växer i ålder men få växer mentalt. 
 
Åh, glömde totalt bort vad jag skulle skriva. Dom visade en Ballerina reklam på tvn. Ballerina mumsbit - fylld med choklad! Hade ju planerat att skriva en "tänkvärd text om livet och tiden". Men som sagt glömde jag totalt bort vad jag skulle skriva om, men det var säkerligen något utdraget om att ta vara på tiden kära vänner!

VÄDRET, VILKEN NYHET

Publicerad 2013-05-31 16:49:56 i

Just nu pratar alla, ung som gammal om det fina vädret. Och javisst är det super fint men om man slapp svettas som en gris! Enligt några av mina klasskamrater har jag överdrivet starka svettkälor (eller vad det nu heter, kommer verkligen inte ihåg just nu!). Svettlökar kanske man säger!
Det är även lite trist att ha så vita fötter som jag har..

SUMMER DAY

Publicerad 2013-05-30 16:30:37 i

Denna underbara torsdag har varit som en äkta svensk sommardag. Soligt,gröna träd,bleka ben, personer som klagar på värmen, svettigt och getingar har flugit runt.

Om

Min profilbild

emma

18 år i norrland. jag älskar mat.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela